Personal

Lillmyrans personal består av tre förskolelärare, en barnskötare, en egen kock (som även jobbar i barngruppen) samt ytterligare en person som förutom att jobba i barngrupp även ansvarar för städningen.

Anna

Jag heter Anna Segeholm och är född 1977 i Ljusdal. Jag bor nu i Gävle med min familj och jag har 3 barn som är födda 2002, 2016 och 2018. På fritiden umgås jag gärna med min familj och mina vänner. Jag är väldigt sportintresserad och tränar mycket på gym och spelar padel. Jag gick barn och fritidsprogrammet på gymnasiet och har alltid vetat att jag vill arbeta med barn. Sedan utbildade jag mig till förskollärare på högskolan här i Gävle. Efter utbildningen jobbade jag som lärare i 3 år uppe i Ljusdal. Sedan fick jag jobb på en förskola i Järvsö där var jag både i 1-4-årsgrupp och 5-årsgrupp. 2007 flyttade jag till Gävle då jag fick möjligheten att arbeta som förskolechef här på Lillmyran. Jag jobbar som chef 25% och resterande tid är jag i barngrupp. Det var en ny utmaning och här är jag kvar än och trivs jättebra. Jag tror på att barns nyfikenhet och lust att lära ska styra verksamheten, barns inflytande är viktigt för mig.

Clara

Clara

Jag heter Clara Minell och är född i Luleå 1977. När jag var 11 år flyttade vi till Gävle. Nu bor jag här med min sambo, min bonusdotter 13 år och vår dotter tre år. På fritiden tycker jag om att göra utflykter med familjen och vänner. Jag går gärna på konserter och teater.
Jag är utbildad dramapedagog och har även gått olika teaterutbildningar. Under åren har jag jobbat på olika förskolor, kulturskolor och som teaterlärare på Sandvikens gymnasieskola. Jag har även varit teaterlärare på Skottes musikteater för skottes småaktörer.
En av anledningarna till att jag valde att utbilda mig till dramapedagog var just för att jag ville jobba med barn och drama/teater. Detta eftersom jag tycker att det är så viktigt att alla barn får lära sig att ta plats, samarbeta och bli sedda.

 

Pernilla (Pillan)

Pernilla (Pillan) - kock

Jag heter Pernilla Sundman. Jag är född 1971 i Gävle, har två barn, en karl, hus och skoter. Älskar att vara ute på vintern då vi campar och åker skoter.
Jag har gått restaurangskolan i Sandviken för många år sedan. Mitt stora intresse är mat och få till så “ren” mat som möjligt. Har jobbat på en del resturanger i Gävle men har sedan 1997 varit här på Lillmyran. Många barn har passerat mitt kök och en sak har de gemensamt, alla saknar min mat. De säger att det är stor skillnad när de kommer till skolan och Sodexo.

Jag brinner för det “rena och naturliga”. Det är det viktigaste vi har som jag lagar mat till. Läs mer >>

Veronica

Veronica

Jag heter Veronica Nordenberg och är född 1971 här i Gävle. Jag har två egna barn som är födda 2002 och 2004.
På fritiden umgås jag gärna med min familj. Jag har arbetat här på Lillmyran sedan oktober 2008. Jag har hand om städningen och jobbar i barngruppen.

 

 

Natalie

Natalie

Mitt namn är Natalie Nylander och jag är född 1987 i Kramfors. 2011 Flyttade jag till Gävle då jag kom in på förskollärarprogrammet och i december 2014 tog jag min examen. Nu bor jag tillsammans med min sambo som också är förskollärare här i Gävle. Jag är sportintresserad så därför blir det mycket träning på min fritid, men när jag inte tränar så tycker jag om att träffa mina vänner och min familj, resa och upptäcka nya platser.
Jag har alltid tyckt om barn och på gymnasiet gick jag Barn- och Fritidsprogrammet. Efter det har jag vikarierat på olika förskolor och korttidshem, vilket har gett mig mycket erfarenheter. Min roll som pedagog är väldigt viktig och jag försöker att sträva efter att ge barnen inflytande i den dagliga verksamheten och att tillgodose varje barns behov.

Sabina

Jag heter Sabina Svedberg och är född 1984. Jag bor tillsammans med min familj som består av min man och våra två barn som är födda 2010 och 2013. Jag har arbetat som förskollärare sedan 2008 då jag tog min examen från högskolan här i Gävle. Jag började arbeta på en förskola i Hofors när jag var färdigutbildad under ett par år, men började jobba i Gävle efter vi fick vårt första barn. Här har jag arbetat på två olika förskolor innan jag började på Lillmyran i januari 2019.

På fritiden tillbringar jag mycket tid tillsammans med min familj och försöker även hinna med vänner däremellan, det blir även en hel del träning i form av dans, ridning och gym. En stor framgångsfaktor i mitt arbete anser jag är skratt, glädje och att ha roligt tillsammans med både barn och kollegor. Jag tycker det är viktigt att alla barn blir lyssnad på och får bli respekterad för den de är.